Magyar győzelem az EYUCup-on
Július 16-án ért véget a Debrecenben rendezett Junior Ultimate Európa Kupa. A magyar frizbi negyedszázados történelmének eddigi legrangosabb versenye óriási magyar sikereket hozott. Az U20-as lánycsapatunk a szlovákokat verte a bronzmeccsen, ami azért is nagy eredmény, mert a csapatnak ez volt az első komoly nemzetközi tornája. Az U20-as fiúk mezőnyében rendkívül szoros magyar-osztrák döntőt láthatott a Debreceni Sportcentrum közönsége, és a mérkőzésen végül a magyarok bizonyultak jobbnak.

e107 on 2017. szeptember 05. kedd - 09:14:52 | Hozzászólás kikapcsolva
Újabb debreceni ezüst a MEFOB-on
A Debreceni Egyetem eddig minden esztendőben részt vett az ultimate frizbi sportágban kiírt MEFOB-on, melyet három éve rendeztek meg először. Már tavaly ezüsttel térhettek haza a debreceniek, és idén az arany is elérhető közelségben volt, hiszen a Testnevelési Egyetem csapata ellen vívott döntőben a végletekig kiélezett volt a küzdelem, és végül egyetlen ponton múlt, hogy nem a debreceniek nyerték a 2017-es bajnokságot.

e107 on 2017. április 29. szombat - 09:13:56 | Hozzászólás kikapcsolva
Magyar érmek a bécsi versenyen
Az Európa Kupára készülő magyar junior ultimate csapat a bécsi Vienna Junior League versenyen tartotta felkészülési versenyét. A tornán három kategóriában voltunk érdekeltek, az U20-as női és férfi mezőnyben illetve az U15-ös koed divízióban. A magyar küldöttséget budapesti, debreceni, nyíregyházi, székesfehérvári és várpalotai fiatalok alkották. A fiúk megnyerték az open mezőnyt, a kicsik ezüst érmet szereztek, a lányok a ötödik helyen fejezték be a versenyt.Részletek a Csapat -> Eredményeink menüpontban.
e107 on 2017. április 29. szombat - 09:12:09 | Hozzászólás kikapcsolva
Oldal:   <<        >>  
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees